Joi, 22 decembrie 2016: ”Feerie de Crăciun”, la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia va găzdui joi, 22 decembrie 2016, începând cu ora 19.00,  spectacolul de iarnă ”Feerie de Crăciun”. Este vorba despre un eveniment organizat de Clubul de dans sportiv ”Life is Dance” din Alba Iulia, aflat în acest an la cea de-a treia ediție.

”Vă invităm să serbăm împreună venirea Crăciunului, prin pași de dans, eleganță și bucurie. Seara va fi plină de momente speciale și multe surprize”, transmit organizatorii.

În cadrul evenimentului, publicul prezent va avea ocazia să asiste și la un mic concert de colinde susținut de interpreta Maria Dan Păuceanu.

Pentru cei interesați, prețul unui bilet este de 15 lei și poate fi achiziționat de la Casa de Cultură a Studenților sau de la intrare, în seara spectacolului. Copiii cu vârste de pânăla 7 ani au intrare liberă.

Life is Dance este un club de dans sportiv din Alba Iulia infiintat in anul 2012, avandu-i ca antrenori pe Ionut Ionescu si Bianca Racolta.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro