Joi, 22 iunie 2017, se execută trageri în Poligonul Micești. Accesul populației în zonă este interzis între orele 8.00 – 16.00

Îndosariat în: Actualitate |

Primăria Municipiului Alba Iulia informează cetățenii că joi, 22 iunie 2017, se execută trageri cu armament în poligonul din Micești, cazarma 1065, iar accesul populației în zonă va fi interzis.

Serviciul Român de Informații UM 0583 Alba Iulia comunică:

”În conformitate cu planul de pregătire militară al unității în ziua de 22.06.2017 între orele 08:00-16:00, în poligonul de tragere Micești – cazarma 1065, aflat în prorpietatea Ministerului Apărării Naționale și dat în folosință UM 01684 se vor desfășura ședințe de tragere cu armamentul din dotare.

Accesul populației este interzis pe drumurile de acces precum și pe cele aflate în vecinătatea poligonului pe durata exercițiilor militare.”

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro