Joi, 28 februarie 2018: Ziua porților deschise la Școala Gimnazială Avram Iancu din Alba Iulia

Îndosariat în: Învățământ-Cultură |

Şcoala Gimnazială „Avram Iancu” din Alba Iulia organizează joi, 28 februarie 2019, de la ora 1700, Ziua porţilor deschise, eveniment care se adresează preșcolarilor și părinţilor acestora,  în vederea înscrierii copiilor în clasa pregătitoare.

Această activitate are ca scop familiarizarea preșcolarilor cu mediul şcolar, dar şi cunoaşterea  concretă de către copii, dar mai ales de către părinţi, a condiţiilor de învăţare oferite de şcoală, a activităţilor şi performanţelor  realizate  de elevi. Pentru anul școlar 2019-2020, conform planului de școlarizare, au fost prevăzute trei clase pregătitoare, în care urmează să fie înscriși 75 de copii.

Evenimentul va debuta  cu prezentarea metodologiei şi a calendarului de înscriere în învățământul primar, a ofertei educaționale a școlii, precum și a învățătorilor care vor preda la cele trei clase pregătitoare.

Activitatea va continua cu vizitarea spaţiilor din şcoală, dar și cu  participarea preşcolarilor la diverse activităţi şi workshop-uri realizate de elevii claselor a IV-a, îndrumați de dascălii lor. Cu această ocazie, organizatorii evenimentului au pregătit pentru părinți pliante, afişe, fluturaşi care cuprind detalii despre înscrierea copiilor în clasa pregătitoare. Copiii vor avea parte și de alte surprize din partea școlarilor.

De asemenea, părinții care sunt interesați să cunoască oferta educațională a Școlii „Avram Iancu”, dar și alte informații privind înscrierea în învățământul primar, vor putea accesa site-ul www.scai.ro.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.