Joi de la ora 9.00 – Festivitate de premiere a absolvenților promoției 2014 de la Colegiul Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia

Îndosariat în: Învățământ-Cultură |

elevi-militari-alba-iuliaCeremonialul încheierii anului școlar 2013-2014, la Colegiul Militar Liceal ”Mihai Viteazul”din Alba Iulia, se va desfășura joi, 19 iunie, începând cu ora 9:00.

Împreună cu cei aproximativ 450 de elevi din toți anii de învățământ, la această activitate vor participa părinți, rude și prieteni, reprezentanți ai eșaloanelor superioare, ai administrației publice locale și inspectoratului școlar județean.

În cadrul ceremonialului sunt incluse momente specifice: acordarea premiilor de onoare, citirea ordinului de numire a noului elev plutonier adjutant al colegiului, predarea-primirea cheii generațiilor, citirea ordinului de schimbare a denumirii colegiului în Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” începând cu anul școlar următor, imnul absolvirii, serbarea de sfârșit de an școlar a celei de a 63-a promoție a Colegiului Militar Liceal ”Mihai Viteazul” ce poartă denumirea ”Constantin Brâncoveanu – 300”.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.