Rămâi conectat

Învățământ-Cultură

Joldes Petru, elev al Școlii Gimnaziale „Avram Iancu”, mențiune la faza națională a Concursului Național de Lectură și Interpretare „Ionel Teodoreanu”

albaiuliainfo.ro

Publicat

în

La Concursul Național de Lectură și Interpretare „Ionel Teodoreanu”, organizat în 16-19 mai 2024, la Iași, elevul Joldes Petru, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” a reușit să obțină mențiune.

„Vești grozave de la Concursul Național „Ionel Teodoreanu” – faza națională, desfășurată la Iași!

Suntem mândri să anunțăm că elevul nostru, Joldes Petru, a obținut MENȚIUNE! Felicitări, Petru Joldes, pentru această realizare remarcabilă!

Mulțumiri speciale doamnei prof. Marina Gabriela pentru îndrumarea și sprijinul acordat!

Continuăm să ne bucurăm de succesul elevilor noștri și să îi încurajăm să își urmeze pasiunile și visele!” au transmis  reprezentanții Școlii Gimnaziale „Avram Iancu”, din Alba Iulia.


 Urmărește albaiuliainfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Învățământ-Cultură

Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Irineu, prezent la Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ștefan” cu prilejul festivității de absolvire a claselor a VIII-a și a XII-a

albaiuliainfo.ro

Publicat

în

Joi, 6 iunie 2024, Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Irineu a fost prezent la Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ștefan” din Alba Iulia, cu ocazia festivității de absolvire a elevilor din clasele a VIII-a și a XII-a.

Începând cu ora 09.00, ÎPS Irineu a oficiat slujba de Te-Deum, înconjurat de părinții profesori, după care a rostit un cuvânt de învățătură. Cu acest prilej, Arhipăstorul nostru i-a îndemnat pe tinerii seminariști aflați în anii terminali să citească în mod constant Sfânta Scriptură, spre a viețui în conformitate cu învățăturile Mântuitorului. Apoi, au rostit alocuțiuni Gabriel Pleșa, primarul municipiului Alba Iulia, și părintele prof. drd. Ioan Nistor, directorul unității de învățământ.

În cadrul festivității, au fost premiați aproximativ 50 de elevi din clasele a VIII-a și a XII-a pentru rezultatele deosebite obținute la învățătură și purtare. De asemenea, tot cu acest prilej, au fost premiați cei 17 tineri absolvenți care au obținut rezultate de excepție la olimpiadele și concursurile naționale și internaționale. În semn de prețuire și binecuvântare, Părintele Arhiepiscop Irineu le-a înmânat tuturor elevilor merituoși premii constând în diplome și cărți de teologie. În cadrul ceremoniei, șefii de promoție au rostit discursuri festive, adresând mulțumiri dascălilor și tuturor celor care i-au sprijinit pe parcursul anilor de studiu. La final, Corul „Apulum” al Seminarului Teologic Ortodox a intonat imnul „Gaudeamus igitur”.


 Urmărește albaiuliainfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Învățământ-Cultură

Absolvenții Promoției 2024 a Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia și-au primit gradele onorifice

albaiuliainfo.ro

Publicat

în

Pentru elevii claselor a XII-a de la Colegiul Militar din Alba Iulia, primele zile de vară aduc cu ele și primele emoții ale absolvirii. Ziua de joi, 6 iunie, va rămâne întipărită în memoria absolvenților, ca ziua în care și-au prins pe umeri gradele de „ABSOLVENT”.

Așezați în formație și vizibil emoționați, absolvenții Promoției 2024 „Avram Iancu – 200” au primit cele mai așteptate grade.

„Absolvenții Promoției 2024, promoție ce poartă denumirea onorifică „Avram Iancu – 200”, au primit astăzi cele mai așteptate grade, cele de ABSOLVENT. Sunt gradele care încununează munca depusă de-a lungul anilor de liceu și confirmă că atunci când dai dovadă de responsabilitate, implicare, curaj, te găsești pe drumul cel bun spre cariera pe care ți-ai ales-o.

Gradele de ABSOLVENT reprezintă suma unui întreg: visuri, încercări, reușite, eșecuri, dar și puterea de a continua să ajungi cât mai sus, acolo unde îți dorești.

Bucurați-vă de acest moment, mult succes în tot ceea ce veți face!”, au transmis reprezentanții colegiului.


 Urmărește albaiuliainfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Învățământ-Cultură

Iulia Burdiș, elevă a Liceului de Arte „Regina Maria” Alba Iulia, premiul II la Concursul de Arte Plastice „Hans Herman”

albaiuliainfo.ro

Publicat

în

La Concursul de Arte Plastice „Hans Herman”, organizat în Sibiu, eleva Iulia Burdiș, de la Liceul de Arte „Regina Maria” din Alba Iulia a reușit să obțină locul II.

Tânăra a fost coordonată de către profesoara Cristina Pop.

„Felicitări elevei noastre Iulia Budriș – prof. coordonator Cristina Pop – pentru premiul obținut la Concursul Regional de Arte Plastice „Hans Herman” , Sibiu”, au transmis reprezentanții Liceul de Arte „Regina Maria” din Alba Iulia.


 Urmărește albaiuliainfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Știrea ta

Politică

Societate

Sport

Economie

Din Județ

Cele mai citite știri

albaiuliainfo, stiri alba iulia, informatii alba iulia