Juniorul George Ileană din Alba Iulia a câștigat locul I la Campionatul Mondial Școlar de Șah din Brazilia

Îndosariat în: Sport |

george-ileana-campionat-scolar-sah. brazilia-2014Juniorul albaiulian George Ileană a reușit să ajungă  pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la Campionatul Mondial Școlar de Șah din Brazilia, care s-a desfășura,t în perioada 26 noiembrie 2014 – 04 decembrie 2014, în orașul Juiz de Fora situat la 189 km de Rio de Janeiro.

Bucurându-se de susținerea IPEC SA, George a reușit prin prestația sa excepțională să se facă remarcat dintre 500 de concurenți din 27 de țări participante la campionatul din Brazilia.

IPEC SA promovează campionii, un alt exemplu fiind Mihnea Costachi, un talentat șahist albaiulian care în acest sfârșit de săptămână a câștigat locul II la Campionatul Național de Seniori de la Baia Mare. Mihnea este cel mai tânăr maestru FIDE din istoria județului Alba.

Ambii campioni sunt pregătiți de antrenorul Marius Ceteraș și sunt sprijiniți de o companie care crede în potențialul românilor și investește activ în ei.

• Despre IPEC SA:

Pentru IPEC principiul pe această direcție este acela de a participa la construcția comunității din care facem parte și în care își desfășoară activitatea cei peste 750 de colegi ai noștri, ca parteneri.

Dincolo de tehnologie și inovații, IPEC acordă o atenție deosebită oamenilor din companie și încearcă să atragă cele mai promițătoare talente încă de pe băncile liceelor și facultăților.

Ce mai importantă valoare a companiei IPEC o reprezintă oamenii. O companie este formată din oameni. În spatele procentelor și a cifrelor se află tot oameni. Doar prin ei și alături de ei IPEC se poate dezvolta. IPEC este în acest moment rezulatul unei frumoase combinații de caractere și valori. Specialiști din toate domeniile care au contribuit și contribuie la bunul renume pe plan internațional al companiei, din punct de vedere al seriozității și calității produselor livrate.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.