Karina Alexăndroae și Adrian Lodroman au câștigat titlurile de Miss și Mister Boboc 2017 ai Colegiului Economic din Alba Iulia

Îndosariat în: Monden |

Balul Bobocilor 2017 organizat de elevii Colegiului Economic „Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia s-a desfășurat, ast[zi, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Pentru titlurile de Miss și Mister sau luptat 8 perechi de boboci, proaspăt intrați pe băncile liceului.

Bobocii de la Economic au ținut cont, în modul de prezentare, vestimentație, atitudine, comportament, de tema balului „Imagini mitologice în lumea contemporană”, iar organizatorii au încercat să-i pună în dificultate prin probe specifice.

Balul a avut cinci probe și a început cu prezentarea concurenților. Au mai fost: tradiționala probă de cultură generală, proba de aptitudini, de dans și o probă surpriză pregătită de organizatori.

Competiția a fost prezentată de Silvia Lupșa, câștigătoarea titlului de Miss Boboc 2014 și Darius Culda, Mister Popularitate 2014, iar între probe publicul a avut ocazia să asiste la momente muzicale, de dans și magie.

Aleşii juraţilor pentru cele mai importante titluri ale serii, cele de Miss şi Mister Boboc, au fost Karina Alexăndroae și Adrian Lodroman.

Şi cum popularitatea e esenţială în rândurile bobocilor, de titlurile de Miss şi Mister Popularitate s-au bucurat Anda Lenghel și Robert Sebaș care, de altfel, au fost desemnați și Miss/ Mister Ziarul Unirea, fiind votaţi de internauţi. Ei au primit şi un premiu în bani din partea ziarului.

După desemnarea premianților, elevii de la Economic s-au mutat în Club Allegria la petrecerea la care au fost invitați toți cei careau dorit să se distreze alături de ei.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.