KFC a deschis astăzi primul său restaurant din Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

Lanţul de restaurante KFC România se extinde cu primul restaurant deschis astăzi, 4 decembrie 2018, la Alba Iulia.

Brandul a investit aproximativ 900.000 de euro în restaurantul situat în Alba Mall. Restaurantul KFC din Alba Iulia, situat la parterul centrului comercial Alba Mall, este cea de-a 74-a locaţie a brandului la nivel naţional, fiind rezultatul unei investiţii de aproximativ 900.000 euro.

Acesta este construit pe o suprafaţă de 400 mp, cu o capacitate de până la 98 de locuri, consumatorii având posibilitatea de a lua masa şi pe terasa spaţioasă, funcţională pe perioada verii. Restaurantul este dotat şi cu două chioşcuri digitale cu patru ecrane, ca alternativă rapidă pentru cei care doresc să eficientizeze timpul de aşteptare al comenzii, prin plasarea şi achitarea comenzii, cash sau card, prin această opţiune.

„Ne pregătim de un final de an cu multe deschideri la nivel de grup, iar KFC este reţeaua cu cele mai multe restaurante noi în decursul acestei luni. Ajungem, acum, iată, în Alba Iulia, ceea ce confirmă, încă o dată, strategia noastră de a acoperi nu numai oraşele mari, ci şi pe cele cu mai puţin de 100.000 de locuitori. Ştim că sunt fani KFC peste tot în ţară şi ne dorim să fim acolo oricând îşi doresc o porţie de Crispy Strips sau Hot Wings sau să guste cele mai noi produse KFC”, declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Sphera Franchise Group.

Echipa restaurantului este formată din 50 de persoane, din care fac parte Lucrători Bucătărie, Casieri, Bucătari şi Asistent Manager. Condiţiile de angajare pe aceste posturi nu presupun o experienţă anterioară de lucru, ci doar o atitudine pozitivă, motivaţie şi dorinţa de dezvoltare în domeniu. Programul de lucru este flexibil, tocmai pentru ca job-ul să răspundă la nevoile angajaţilor, care pot alege un program de 8h/zi, 6h/zi, 4h/zi sau program de weekend.

La începutul colaborării, aceştia sunt instruiţi şi pregătiţi la locul de muncă de către un trainer dedicat. Pe durata colaborării, adiţional salariului de încadrare şi tichetelor de masă, angajaţii beneficiază de creşteri salariale corelate cu vechimea, bonusuri de fidelitate, prime ocazionale de Crăciun/Paşte. De asemenea, compania oferă numeroase oportunităţi de specializare şi dezvoltare profesională celor care îşi doresc să îşi construiască o carieră în domeniu. Sphera Franchise Group, cel mai mare grup din industria de food service din România, operează în exclusivitate brandul KFC pe piaţa locală. Noul restaurantul KFC este situat pe Str. Tudor Vladimirescu, nr 50A, la parter, fiind deschis între orele 8:00 – 23:00.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.