La „Alba Carolina Food Fest – 2017” se dorește doborârea unui nou record. Chef Cosmin Toma și-a propus să realizeze un salam de biscuiți de 10 metri lungime

Îndosariat în: Actualitate |

Chef Cosmin Toma, care anul trecut a lansat cea mai mare carte de rețete din România în cadrul festivalului „Alba Carolina Food Fest”, și-a propus un nou record pentru ediția din acest an, care se va desfășura între 11 și 14 mai 2017. Să pregătească „Cel Mai Mare Salam de Biscuiți”, în lungime de 10 metri.

”Salamul de biscuiți este un desert românesc, pe care gospodinele l-au inventat în timpul comunismului. Chiar și în zilele noastre, în ciuda existenței prăjiturilor noi, salamul de biscuiți continuă să fie consumat în cantități mari. Inventiv și inovativ, Chef Toma, un bucătar cum n-a mai avut Alba Iulia, își propune să doboare anul acesta un record. De aici ideea noastră: 10 metri – Salam de Biscuiți!  După ce îl pozăm, vă propunem să-l mâncăm – duminică – ziua 4 – Alba Carolina Food Fest. Gustă un alt fel de record, la cel mai delicios eveniment al anului”, transmit organizatorii.

Chef Cosmin Toma, din Alba Iulia, este cunoscut pentru inventivitatea și modul în care reinterpretează rețete clasice. Consultant la mai multe restaurante din Transilvania, Cosmin Toma a participat de-a lungul timpului la diverse competiții și expoziții cu specific culinar, inclusiv la celebra emisiune Top Chef.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro