La Colegiul Național Militar “Mihai Viteazul” din Alba Iulia au sosit bobocii

Îndosariat în: Învățământ-Cultură |

liceul-militar-boboci-2014Astăzi, la ora 08:00, la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia, s-au prezentat toți cei 120 de elevi admiși în clasa a IX-a, însoțiți de către părinți.

Aceștia au fost preluați și direcționați de către elevii gradați. În programul acestei dimineți, s-a înscris și întâlnirea părinților și elevilor cu conducerea colegiului, cu comanda subunității și cu profesorii diriginți, urmate de semnarea angajamentelor. În cursul zilei, bobocii își vor cunoaște clasele, dormitoarele și toate spațiile în care își vor desfășura activitatea în cei patru ani, vor primi uniforma, vor învăța cum să-și aranjeze ținuta în dulap, cum să-și așeze bereta pe frunte și care sunt primele mișcări specifice instrucției de front fără armă. De astăzi, au intrat în marea familie a elevilor Colegiului Național Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.