Lansare de carte, expoziţie de pictură şi momente artistice oferite de cursanţii centrului “Augustin Bena” din Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

carnavalul-martisorului-la-alba-iulia-2014Luni, 3 martie, cu începere de la ora 16:30, la Biblioteca Judeţeană “Lucian Blaga” din Alba Iulia a avut loc “Carnavalul Mărţişorului”, un spectacol diversificat  oferit de cursanţii Centrului de Cultură “Augustin Bena” Alba, cu prilejiul sosirii pirmăverii.

Evenimentul a debutat cu lansarea unei cărţi pentru cei mici, “Hora Îngeraşilor”,  poezii pentru copii,  semnată de Daniela Ghigeanu.

În cadrul evenimentului au avut loc momente artistice oferite de invitaţi şi micii ghiocei ai serviciului Şcoala de Arte şi Meşteşuguri din cadrul Centrului de Cultură ,,Augustin Bena” Alba, momente pe care aceştia le-au pregătit pentru a marca începutul primăverii şi bineînţeles mult aşteptata zi de 8 Martie, dedicată în mod special mămicilor.

Publicul prezent la eveniment a putut viziona în continuare o expoziţie de pictură, organizată de prof. coordonator Ioana Raica, în care micii pictori au evidenţiat prin creativitatea lor ,,Primăvara”, alături de tradiţionalele mărţişoare realizate cu multă trudă de copii de la clasele externe de ţesături din Bucerdea Vinoasă, coordonată de Ileana Măhăra şi din Biia, coordonată de Elena Burja.

A urmat un minunat program artistic care a  cuprins momente de muzică folk cu Grupul ,,Micii chitarişti” din Blaj, prof. coord. Dragoş Tudor, sprijinit de Rareş Vestemean şi Lucian Borcea, muzică uşoară cu Patricia Haţegan, Andrada Predan Bişu, Giulia Ţigurean, Alexia Mihălţan şi Andrei Şerban, coordonaţi de prof. Marinela Popa, un moment de folclor cu Leontina Fărcaş şi „Mugurii de Tezaur”, muzică clasică la pian cu Andra Ursa,  prof. coordonator Cristian Şuşman, chitară clasică cu Andrei Biro şi Cristian Dreghiciu, prof. coordonator Dragoş Tudor, momente comice cu trupa „Youth Art”, prof. coordonator Viorel Cioflică şi muzică vocal-instrumentală cu grupul „Primavera Jr.”, coordonat de profesorii Marinela Popa şi Dragoş Tudor.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.