Lidl este foarte aproape de inaugurarea magazinului din Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

magazin-lidl-la-alba-iuliaNoul supermarket LIDL construit în Alba Iulia urmează să fie inaugurat în prima decadă a lunii noiembrie. Parcarea este deja asfaltată şi marcată,  spaţiile verzi amenajate, iar cărucioarele îşi aşteaptă clienţii, însă  mai sunt câteva lucrări de finisaj. Constructorii lucrează în aceste zile la asfaltarea străzii din vecinătatea magazinului şi la sensul giratoriu ce va regla circulaţia în zona centrului comercial. Odată deschis, magazinul de la Alba Iulia va fi cel de-al cincilea pe care îl va deţine retailerul german în judeţul Alba, după cele de la Sebeş, Aiud, Blaj şi Cugir.

La nivel naţional, Lidl are o reţea bine pusă la punct, cu peste 160 de unităţi. “Ne dezvoltăm permanent şi continuăm planurile de expansiune printr-o investiţie nouă pentru municipiul Alba Iulia. Odată cu deschiderea primului magazin din acest oraş, Lidl va veni în întâmpinarea clienţilor cu o gamă largă de produse de calitate, la cele mai bune preţuri. În noul magazin se vor putea găsi produse alimentare proaspete, multe dintre acestea venind direct de la producători locali, dar şi oferte avantajoase pentru o varietate de articole nealimentare. În paralel cu planurile de expansiune, Lidl va continua să creeze noi locuri de muncă în România, investiţia în deschiderea primului magazin din Alba Iulia asigurând aproximativ 25 de noi locuri de muncă la nivel local”, au precizat reprezentanţii companiei.

• Promoţii la deschidere!

Potrivit acestora, cu ocazia deschiderii magazinului, “clienţii se vor bucura de numeroase promoţii la produse cuprinse în oferta Lidl”.

Noul supermarket Lidl este situat la intersecţia Bulevardului Revoluţiei 1989, cu strada Lalelelor şi strada Ion Lăncrănjan din Alba Iulia. Acesta se întinde pe o suprafaţă de 1656 de metri pătraţi, pe un teren de 5.200 mp. Accesul de aprovizionare se va face de pe strada Lalelelor, iar accesul clienţilor de pe extinderea Bulevardului Revoluţiei 1989, pe strada Ion Lăncrănjan, pe o suprafaţă pavată unde sunt amenajate 64 de locuri de parcare.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.