Liviu Dragnea: “Șansele ca PP-DD să intre la guvernare sunt foarte mici”

Îndosariat în: Politică |

liviu dragneaDupă ce şi-a dat seama că nu există nicio șansă reală de a mai resuscita USL-ul, PSD a încercat să atragă de partea sa partidul lui Dan Diaconescu, căruia i-a promis că va intra la guvernare, dacă îi va ajuta pe social-democraţi în teritoriu.

Opoziţia puternică a UDMR, care a vorbit de un dezastru de imagine în cazul cooptării PPDD la guvernare, l-a făcut pe Liviu Dragnea să afirme că “sunt şanse foarte mici să discute despre intrarea PPDD la guvernare”.

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, că în opinia sa sunt şanse farte mici să se mai discute despre cooptarea PPDD la guvernare. Anunţul său vine la câteva zile după ce UDMR s-a opus vehement intrării partidului lui Dan Diaconescu la guvernare.

„Cred că sunt şanse foarte mici să mai discutăm de cooptarea la guvernare a PPDD, nediscutând niciodată într-un mod serios. A fost o întâlnire preliminară care a avut ca obiectiv judeţele unde putem construi majorităţi”, a spus Dragnea.

Întrebat care e stadiul negocierilor dintre PSD şi PPDD, Dragnea a răspuns: ”Suntem ca la început, adică mai avem puţin şi începem”.

Dragnea a menţionat că în acest moment sunt cinci judeţe unde s-au constituit majorităţi împreună cu PPDD.

„Mai sunt 10-11 judeţe unde este posibil să se realizeze majorităţi. Cred că ne putem vedea săptămâna viitoare cu PPDD să analizăm ce s-a întâmplat în această perioadă în ce priveşte posibila constituire a majorităţilor în teritoriu”, a spus Dragnea.

El a spus că obiectivul prinicpal al primei întâlniri cu PPDD a fost constituirea acelor majorităţi în judeţe.

„Nici de la început nu s-a pornit cu intrarea la guvernare a PPDD, obiectivul nostru principal a fost în permanenţă colaborarea locală”, a adăugat Dragnea.

Sursa: gandul.info

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.