Locuința unei persoane din Drobeta Turnu – Severin, suaspectată de trafic de droguri, percheziționată de ofițeri ai BCCO și DIICOT Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

Marți, 18 iulie 2017, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia și procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Alba Iulia au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unei persoane din Drobeta Turnu – Severin, bănuită de trafic internațional de droguri de risc şi mare risc (cannabis, cocaina și ecstasy) și introducerea în țară de droguri de risc şi mare risc.

În urma percheziției, au fost ridicate documente și înscrisuri cu valoare probatorie.

Cel în cauză este bănuit că ar fi trimis din Spania, prin intermediul unei firme de curierat, un colet cu droguri de risc și mare risc, pe care ulterior, cu sprijinul unor complici cercetați în prezent în stare de arest preventiv, ar fi intenționat să le comercializeze în România.

Bărbatul, de 29 de ani, a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T., pentru audieri și s-a dispus reținerea sa, pentru 24 de ore. Ulterior, față de acesta s-a luat măsura controlului judiciar.

La acțiune au participat și poliţişti specializați în combaterea criminalităţii organizate din Mehedinți.

În aceeași cauză, la data de 13 iulie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia și cei ai Direcției Operaţiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Alba, au organizat o prindere în flagrant şi au efectuat 4 percheziții la locuințele unor persoane din Drobeta Turnu – Severin, bănuite de trafic internațional de droguri de risc şi mare risc (cannabis, cocaină și ecstasy).

De asemenea, coletul în cauză, care conținea aproape 4.380 de grame de cannabis, 211 grame de MDMA, 100 de grame de cocaină şi o pastilă de MDMA, a fost ridicat în vederea confiscării de polițiști. Valoarea pe piaţa neagră a acestor droguri depăşeşte 60.000 de euro.

Totodată, în urma percheziţiilor efectuate la data de 13 iulie a.c., au fost indisponibilizate 2 autoturisme, 1.720 de lei, 885 de euro, 8 telefoane mobile, un cântar electronic ce prezenta urme de fragmente vegetale, 7 pliculețe cu cannabis, o cutie cu cannabis, 2 grindere, o cutie cu semințe cu cannabis și 2 tablete electronice.

Cercetările continuă în cauză pentru documentarea întregii activități infracționale.

FOTO: ARHIVĂ

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro