Locuitorii din „Lumea Nouă” au ridicat „mănușa” aruncată de Polaris M. Holding și au făcut curățenie în tot cartierul

Îndosariat în: Actualitate |

Locuitorii din ”Lumea Nouă” au fost provocați, astăzi, de firma care se ocupă de salubrizarea municipiului Alba Iulia, Polaris M. Holding, și și-au făcut curățenie în tot cartierul.

Așa cum au făcut mizerie, depozitând deșeuri menajere necorespunzător în cartier, locuitorii din ”Lumea Nouă” au făcut și curățenie la început de primăvară.

Ajutați de angajații Polaris M. Holding, care au pus umărul alături de ei și le-au oferit mături, fărașe, pubele și containere, mai mulți tineri și deopotrivă vârstnici au curățat tot cartierul.

Exemplul lor ar trebui urmat și de locuitorii din alte cartiere, indiferent de categoria socială din care fac parte. La început de primăvară, și nu numai, când se face curățenie generală, fiecare albaiulian trebuie să iasă cu mătura în fața scării, casei, societății comerciale ori instituției publice la care lucrează.

Mai multe sesizări au venit, de-a lungul timpului, pe adresa redacției ziarului Unirea, oamenii semnalând că în cartierul ”Lumea Nouă” este plin de gunoaie, fiind astfel acuzate anumite persoane că nu depozitează deșeurile în locuri special amenajate. Acum nu mai este cazul.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro