Lucrările la Bazinul Olimpic din Alba Iulia vor fi finalizate până în 30 mai

Îndosariat în: Actualitate |

bazin-olimpic-alba-iulia-mai-2014Compania Naţională de Investiţii a avansat ultimul termen constructorului SC TIM SA din Cluj-Napoca, pentru finalizarea lucrărilor la Bazinul Olimpic din Alba Iulia pentru data de 30 mai 2014.

Atenţie, asta nu înseamnă mare lucru pentru noi oamenii de rând pentru că acea dată reprezintă doar predarea amplasamentului gata renovat către CNI, care este acum administratorul obiectivului. Ulterior, CNI va preda „cheia” Bazinului Olimpic, Primăriei Alba Iulia, care mai are de realizat sistemul de monitorizare şi supraveghere video.

Astfel, potrivit ultimelor estimări, bazinul ar putea fi deschis la sfârşitul lunii iunie, începutul lunii iulie. Ultima noastră vizită în locul sus menţionat arată că lucrările au avansat, fiind aproape de finalizare. Intrarea, vestiarele, băile şi chiar interiorul bazinului sunt aproape terminate, dar tot au mai rămas câteva retuşuri de făcut. Au fost montate scaunele, balustradele, iar pereţii sunt zugrăviţi.

În concluzie, nu ne putem aştepta să facem prima baie înainte de jumătatea lunii iunie, ci doar dacă mergem la ştrandurile exterioare, în staţiune sau pe litoral.

FOTO

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.