Lucrările la primul magazin LIDL din Alba Iulia au fost începute ieri dimineață

Îndosariat în: Actualitate |

La magazinul LIDL din Alba Iulia au început lucrările, după ce licitaţia a fost câştigată de firma SC Concret Construct din Gura Humorului (Suceava).

lucrari-magazin-Lidl-alba-iuliaReprezentanţii firmei au ajuns la Alba Iulia luni dimineaţa. Vineri, imediat după ce a primit autorizaţia de construcţie de la Primăria Municipiului Alba Iulia, s-au făcut primele măsurători, iar la începutul acestei săptămâni au fost realizate primele săpături. Conform dirigintelui de şantier, lucrarea va fi terminată la finele lunii octombrie.

Ea a fost solicitată de SC LIDL România SCS pentru o construcţie (magazin şi depozite) de 1656 mp pe un teren de 5200 mp situat la intersecţia Bulevardului Revoluţiei 1989 cu strada Lalelelor şi strada Ion Lăncrănjan. Accesul de aprovizionare se va face de pe strada Lalelelor, iar accesul clienţilor de pe extinderea Bulevardului Revoluţiei 1989 pe strada Ion Lăncrănjan, pe o suprafaţă pavată unde vor fi amenajate 64 de parcaje pentru clienţi. Pentru fluidizarea traficului, proiectul prevede amenajarea intersecţiei amintite printr-un sens giratoriu reglementat deja prin documentele de urbanism anterior aprobate de Consiliul Local Alba Iulia. Amenajarea sensului giratoriu va fi realizată în parteneriat de investitor şi Primăria Municipiului Alba Iulia.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.