Lucrători ai firmei Polaris prezenţi în mai multe zone din Alba Iulia unde au demarat activităţi specifice de salubrizare/igenizare

Îndosariat în: Actualitate |

În acest sfârşit de săptămână, lucrătorii operatorului de salubrizare Poralis, au fost prezenți în mai multe zone din Alba Iulia, unde au demarat activităţile specifice curăţeniei de primăvară.

Primăria Municipiului Alba Iulia şi SC Polaris – M Holding SRL dau startul curăţeniei de primăvară. În săptămânile următoare vor lucra să facă oraşul “lună”! Scopul acţiunilor este curăţarea tuturor cartierelor, spaţiilor verzi, străzilor şi parcurilor din municipiu de deşeurile aruncate la voia întâmplării, în natură, dar şi conştientizarea păstrării curăţeniei de către toţi locuitorii oraşului.

Operatiunile de măturat manual şi mecanizat vor continua şi săptămâna viitoare, când operatorul de salubrizare va acţiona şi în alte zone din oraş, având în vedere temperaturile pozitive înregistrate din această perioadă, care permit efectuarea acestor operaţiuni de curăţenie.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro