Luiza Negru și Robert Oprea sunt noii Miss și Mister Boboc ai Colegiului ”HCC” din Alba Iulia

Îndosariat în: Monden |

Bal-Boboci-HCC-2014Colegiul Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia se poate lăuda cu boboci frumoși, deștepți și determinați, respectiv organizatori ambițioși, care au realizat vineri, 7 noiembrie 2014, un bal de ținut minte.

Luiza Negru și Robert Oprea sunt fericiții câștigători ai premiilor de Miss și Mister Boboc, însă după cum s-au descurcat, toți participanții merită stima și aprecierea spectatorilor.

Aproape la fel de importante ca și premiile de Miss și Mister au fost cele de popularitate, câștigate de Vlad Gașpar și Cristiana Lazurca.

În acest an, tema concursului a fost ”Benzi desenate”, iar bobocii au întruchipat personaje precum: spider-man, batman, Velma, Hulk, Fred etc. Cu emoții, dar și cu dorința de afirmare, ei s-au prezentat celor peste 500 de spectatori, în debutul balului. A doua probă a fost cea de cultură generală, în urma căreia organizatorii au verificat cunoștințele pe care cei 16 participanți le-au acumulat în cei 8 ani de studiu. Proba de aptitudini s-a desfășurat sub forma unei scurte povestiri, jucate pe scenă, în care bobocii și-au demonstrat talentul actoricesc. Dacă la proba a patra bobocii au dansat, la ultima (surpriză) au cântat. DJ Rareș a pus o piesă, iar ei au continuat-o, unii ajutați de spectatori, alții de parteneri.

Ca orice eveniment de acest gen, elevii colegiului și nu numai au avut ocazia să-și demonstreze calitățile muzicale și actoricești, între probe. Pe scenă au mai urcat: Grozav și Oltean, Antinia Simion, Georgiana Petruse, Pavel, Daria și echipa de teatru.

Balul a început la 18.00, a durat peste două ore și 30 de minute și s-a desfășurat la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.