Luni, 5 septembrie 2016: Ședință extraordinară a Consiliului Local Alba Iulia. Vezi ordinea de zi

Îndosariat în: Administrație |

sedinta_cl-alba-iulia-iun-2016Consiliul local al municipiului Alba Iulia este convocat, luni, 5 septembrie 2016, de la ora 13.00,  în şedinţă extraordinară. Consilierii vor avea de votat 3 proiecte, aflate pe ordinea de zi:

I. Proiecte de hotărâri privind:
1. Rectificarea bugetului general de venituri și cheltuieli al muncipiului Alba Iulia, pe anul 2016.

2. Actualizarea Registrului local al spațiilor verzi din intravilanul municipiului Alba Iulia, aprobat prin Hotărârea nr. 409/2011 a Consiliului local cu modificările și completările ulterioare.

3. Modificarea Hotărârii nr. 314/2013 (privind stabilirea tarifelor minime de închiriere a spaţiilor disponibile excedentare din unităţile de învăţământ preuniversitar de stat de pe raza administrativ-teritorială a Municipiului Alba Iulia şi aprobarea metodologiei de închiriere a acestor spaţii de către unităţile de învăţământ) a Consiliului local al municipiului Alba Iulia modificată și completată ulterior.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.