Mădălin Miki Lupu, autorul crimei din cartierul Partoș din Alba Iulia, arestat preventiv de Tribunalul ALBA

Îndosariat în: Actualitate |

Tribunalul Alba a admis astăzi, 21 iulie 2017, propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile a inculpatului Mădălin Miki Lupu, acuzat că a ucis-o cu sânge rece pe Camelia Drâmbărean și l-a bătut crunt pe fiul acesteia, după ce a intrat în casa lor din cartierul albaiulian Partoș.

Decizia Tribunalului Alba nu este definitivă și poate fi atacată cu contestație în teremn de 48 de ore.

”Admite propunerea Ministerului Public – Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba şi, în consecinţă: În baza art. 226 alin. 1 Cod procedură penală raportat la art. 202 alin. 1 şi 4 lit. e Cpp și art. 223 alin. 2 Cpp dispune arestarea preventivă a inculpatului LUPU MĂDĂLIN-MIKI…, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 21.07.2017 până la data de 19.08.2017, inclusiv. În baza art. 275 alin. 3 Cpp. cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. În baza art. 275 alin. 6 Cpp suma de 130 lei reprezentând onorariul apărătorului din oficiu va fi virată în contul Baroului Alba din fondurile Ministerului Justișiei, urmând a rămâne în sarcina statului. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare”, se arată în soluția pe scurt.

Inculpatul a fost arestat și de Tribunalul Botoșani, după ce a recunoscut că a comis o altă crimă, după cea din Alba Iulia, într-un sat din acest județ.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro