Mai multe garaje construite fără autorizație pe strada Arnsberg, din Alba Iulia, au început să fie demolate

Îndosariat în: Actualitate |

Proprietarii de garaje din municipiul Alba Iulia care nu au putut să facă dovada legalității construcțiilor au început demolarea acestora. Potrivit administrației locale, în locul lor se vor amenaja parcări.

Pe ușile garajelor metalice existente încâ în zâteva zone din oraș au apărut atenționări în ultimele luni, din partea administrației locale, prin care proprietarii acestora erau înștințați că trebuie să se prezinte la sediul primpriei pentru a face dovada legalității edificării imobilului construcție ”garaj” și totodată dovada titlului în baza căruia se  folosește suprafața de teren pe care este realizată construcția. În caz contrar urmând a se face demersurile în vederea desființării construcțiilor fără autorizație de construire.

Începând de miercuri, 6 septembrie, proprietarii garajelor de pe strada Arnsberg din municipiu, au început demolarea acestora. Potrivit reprezentantului administrației locale, măsura a fost luată în urma multiplelor sesizări ale albaiulienilor privind lipsa locurilor de parcare: ”În cazul în care garajele au fost construite ilegal pe domeniul public, acestea vor fi dărâmate iar în locul lor se vor amenaja parcări, așa cum ne solicită tot mai mulți albaiulieni care consideră că municipiul are deficiențe la acest capitol”.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro