Mai mulți elevi chiulangii din Alba Iulia au fost surprinși de polițiști în baruri

Îndosariat în: Actualitate |

elevi-chiulangiiIeri, între orele 09:00 și 12.00, în baza Planului Teritorial Comun de Acţiune pentru creşterea sentimentului de siguranţă a elevilor şi a cadrelor didactice, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au desfăşurat activităţi destinate  prevenirii şi combaterii faptelor antisociale comise de elevi precum şi a absenteismului şcolar la care au participat poliţişti din Alba Iulia, în colaborare cu personal didactic din cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Alba.

În cadrul acestei acţiuni au fost controlate 22 de localuri publice din zona unităţilor de învăţământ şi au fost depistaţi 35 de elevi care nu frecventau cursurile, dintre care 30 au fost depistaţi în localuri iar 5 în parcurile din zona şcolilor. Cu privire la aceştia au fost efectuate informări ale unităţilor de învăţământ.

FOTO: ARHIVĂ

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.