Mai sunt disponibile circa 100 de bilete la concertul de colinde pe care Ștefan Hrușcă în susține astăzi, la Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

stefan-hrusca-dec-2014-alba-iuliaConcertul de colinde al artistului Ștefan Hrușcă va avea loc astăzi, cu începere de la ora 18.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor, iar prețul unui bilet este de 70 de lei.

Până la ora 12.00 s-au vândut în jur de 440 de bilete.

Concertul susținut de artistul român face parte din cadrul turneului național ”Leru-i ler”.

Din repertoriul ales de interpretul în vârstă de 57 de ani vor face parte piese clasice, precum „Florile Dalbe”, „Trei Păstori”, „Afară Ninge Liniştit”, „Linu-i Lin”, „Sfântă-i Sara de Crăciun”, şi de pe noul său album, „Cântece de acasă”.

Biletele se pot cumpăra de la sediul Casei de Cultură a Sindicatelor și înainte de începerea concertului în limita locurilor disponibile.

De asemenea, acestea pot fi achiziţionate şi online, de pe biletoo.ro, bilet.ro, blt.ro, bilete.ro, myticket.ro, eventim.ro, ticketstore.ro, ticketnet.ro.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.