Mâine, 19 martie 2019, furnizarea apei potabile va fi sistată pe mai multe străzi din Alba Iulia, în vederea efectuarii unor lucrări. Vezi detalii

Îndosariat în: Actualitate |

În vederea efectuării unor lucrări la rețeaua de distribuție a apei potabile de pe strada Gheorghe Pop de Băsești din Alba Iulia, SC Apa CTTA SA Alba – Sucursala Alba Iulia anunță întreruperea furnizării apei potabile în ziua de marți 19.03.2019, în intervalul orar 8.00-18.00, pe străzile Violetelor; Cireșului, Liceului și Gheorghe Pop de Băsești (tronson Bd. 1 Decembrie 1918 – Str. Dr. Aurel Lazăr).

Rugăm consumatorii din zona afectată să-și asigure rezerva de apă necesară pentru intervalul efectuării lucrărilor.

La reluarea furnizării sfătuim consumatorii să folosească apa doar în scopuri menajere, până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate.

Eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar rugăm să fie semnalate imediat Dispeceratului Sucursalei Alba Iulia la umerele de telefon: fix – 0258810463, mobil 0723212647, în vederea intervenției.

Mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat.

SC Apa CTTA Alba Iulia

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.