Mâine 25 februarie, ședință extraordinară la CJ Alba – se votează bugetul județului pe anul 2013

Îndosariat în: Administrație |

Consilierii județeni din Alba sunt convocați pentru luni, 25 februarie, ora 12.00, la ședința extraordinară ce va avea loc în sala „Mihai Viteazul” a Palatului administrativ din municipiul Alba Iulia. Între proiectele de hotărâre aflate pe ordinea de zi se află aprobarea bugetului general al județului pe anul 2013 și acordarea de sprijin financiar unităților de cult și unor asociații sportive din Alba.

Ordinea de zi:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea schimbării sediului Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Alba și transmiterii în administrarea acestei instituții a imobilului situat în municipiul Alba Iulia, Bd. 1 Decembrie 1918 nr. 68, proprietate publică a Județului Alba.

2. Proiect de hotărâre privind constituirea și utilizarea excedentului bugetului local în anul 2013.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului general al județului Alba, bugetului creditelor interne și a bugetelor instituțiilor publice și activităților finanțate integral sau parțial din venituri proprii, pe anul 2013.

4. Proiect de hotărâre pentru repartizarea pe unități administrativ-teritoriale din județul Alba a cotelor și sumelor defalcate din TVA pentru drumuri județene și comunale, pe anul 2013.

 5. Proiect de hotărâre privind acordarea de sprijin financiar unor unități de cult din județul Alba, aparținând cultelor religioase recunoscute din România.

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea cotizației județului Alba la Asociația „Handbal Club Alba Sebeș”, pe anul 2013.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea Acordului de asociere al județului Alba prin Consiliul Județean Alba, cu Asociația Județeană de Fotbal Alba, pentru realizarea activităților din campionatul Ligii a IV-a, a celui județean și a competițiilor de copii și juniori.

8. Proiect de hotărâre privind aprobarea cotizației județului Alba la Asociația „Clubul Sportiv de Volei Alba-Blaj”, pe anul 2013.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.