Mâine, 28 februarie 2019, se întrerupe temporar furnizarea gazelor naturale pe mai multe străzi din Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

Locuitorii imobilelor situate în Alba Iulia, pe strada Vasile Goldiș și Bulevardele Revoluției 1989, 1 Decembrie 1918 și Transilvaniei vor rămâne joi, 28 februarie 2019, pentru câteva ore, fără gaze naturale, pentru efectuarea unor lucrări specifice la sistemul de distribuție a gazelor naturale, a anunțat compania Delgaz Grid.

Furnizarea gazelor naturale va fi sistată de la ora 09.00, iar distribuția va fi reluată treptat, imediat după finalizarea lucrărilor, cel mai probabil începând cu ora 15.00.

Consumatorii sunt atenționați să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgență al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau  0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.