Mâine: Concert coral inedit la Catedrala Romano-Catolică “Sfântul Mihail” din Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

cor-barbatesc-alba-iuliaAlbaiulienii şi nu numai, sunt invitaţi mâine, 28 septembrie 2014, la un concert coral deosebit.

Este vorba despre un concert susţinut de nici mai mult nici mai puţin decât de 120 de  voci. Corul Bărbătesc Adventist din România împreună cu Corul Bărbătesc Adventist din Oregon, Corul Bărbătesc Adventist din Madrid şi Corul Arise O Man din Johannesburg, aflaţe în plin turneu, fac un popas la Alba Iulia, pentru a concerta pentru albaiulieni.

120 de voci bărbăteşti, acompaniate de o orchestră formată din 40 de persoane, vor răsuna în Catedrala Romano-Catolică “Sfântul Mihail” din Cetate. De asemenea, sunetul de orgă cu tuburi va putea fi auzit în cadrul concertului. Evenimentul va începe la ora 19.00, iar intrarea este liberă.

Corul Bărbătesc Adventist din România este o mişcare ce vrea să adune cât mai multe voci bărbăteşti dispuse să cânte pentru slava lui Dumnezeu.A fost  lansat în anul 2007 la un festival al corurilor bărbăteşti,  prin reunirea grupurilor din Botoşani, Iaşi, Bodeşti, Rădăuţi şi Vatra Dornei.

De la Alba Iulia, Corul Bărbătesc Adventist din România împreună cu Corul Bărbătesc Adventist din Oregon, Corul Bărbătesc Adventist din Madrid şi Corul Arise O Man din Johannesburg pleacă la Sibiu, unde vor susţine următorul concert. Iată în continuare programul turneului:

Duminică, 28 septembrie, ora 19.00 – Concert la Alba Iulia, la Catedrala Romano – Catolică
Marţi, 30 septembrie, ora 19.00 – Concert la Sibiu, la Filarmonica de Stat
Miercuri, 1 ocombrie, ora 19.00 – Concert la Râmnicu Valcea, la Casa Sindicatelor
Joi, 2 octombrie, ora 19.00 – Concert la Craiova, la Filarmonica de Stat
Vineri, 3 octombrie, ora 18.00 – Concert la Pitesti, la Casa Sindicatelor
Sâmbătă, 4 octombrie, ora 19.00 – Concert la Bucureşti, Sala Radio.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.