Marfă multă și clienți puțini la Piața Volantă din Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

piata-volanta-apr-2014Astăzi, începând cu ora 8.00 producătorii din judeţ au fost prezenţi în piaţa volantă de lângă Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alba cu produse alimentare pâine de casă, brânzeturi, legume de sezon, vin, miere de albine şi produse tradiţionale făcute în casă.

Din păcate vremea ploioasă a îngreunat activitatea de comerţ, iar albaiulienii nu au cumpărat prea multe astăzi, au precizat comercianţii. „A mers foarte slab astăzi”, a spus un producător, în vreme ce altul s-a grăbit să adauge, „nu prea ştie lumea de noi, sperăm să afle”.

Locația este dotată cu 40 tarabe, are asigurate servicii de salubritate şi sursă de apă, toate costurile fiind suportate de administrația locală și județeană.

Piaţa organizată cu sprijinul Consiliului Judeţean Alba și a Primăriei Alba Iulia, se va desfășura vinerea între orele 8.00 şi 14.00.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.