Mari designeri români și-au prezentat ieri creațiile vestimentare la Alba Iulia în cadrul Feeric Fashion Days

Îndosariat în: Actualitate |

gala-feeric-la-alba-iulia_evgheni-hudorojcov-giuka_mihaela-cirlugea_adriana-delia-barar_alina-marulescuCreațiile vestimentare de top, senzualiatea feminină și decorul minunatei Cetați Alba Carolina au fost ingredientele magice ale unui spectacol de modă, marca Feeric Fashion Days, ieri seară la Alba Iulia.

Începând cu ora 22.00, prima Gală Feeric s-a desfășurat în fața la Poarta a III-a a Cetăţii Alba Carolina cu prezentările de colecții ale designerilor Evgheni Hudorojcov, Giuka, Mihaela Cîrlugea, Adriana Delia Barar, Alina Mărgulescu. Showul a fost prezentat de vedeta Dana Săvuică, care a fost foarte generoasă cu mulțumirile la adresa primarului Mircea Hava și a celorlalți susținători ai evenimentului.

Spre deosebire de prezentările obișnuite, exclusiviste, la spectacolul de modă din Alba Iulia au fost prezente circa 1000 de persoane, care, în funcție de gusturi, au fost atrase de creațiile vestimentare și de frumusețea manechinelor, nu neapărat în această ordine.

Pentru organizarea evenimentului Primăria Alba Iulia a alocat suma de 64.000 de lei din bugetul local. Consiliul Județean Alba este și el unul dintre susținătorii festivalului, însă nu avem informații despre suma alocată.

Producătorul festivalului, Mitichi, spune că a ales Alba Iulia pentru locaţia ofertantă. „Ca locuri, Cetatea e inepuizabilă. Se pot face show-uri ani la rând şi total diferite”, a spus acesta.

• Feeric Fashion Days continuă și astăzi la Alba Iulia.

La ora 12.00, după ceremonialul schimbului de gardă, Quantuum România va susține un workshop de modă cu toți fotografii interesați de tainele fotografiei de gen. Se vor realiza pictoriale în toate colțurile cetății, folosind modele și colecții prezentate în Gala Feeric. Bloggerii de modă așteaptă apoi albaiulienii la o întâlnire relaxată la cafeneaua Gavroche, de la ora 15.00.

La ora 19.00, pe podul de lemn al porții a IV-a a cetății, Iulia Manciulea Tileagă va prezenta cea mai recentă colecție a sa, după care Adina Buzatu, Gabriela Atanasov, Rozalia Bot, Anca Stănilă și brandul Lany`s vor prezenta noi colecții pe pasarela Galei Feeric. În cea de-a doua seară de gală, pe scena de la Obelisc vor concerta Marius Mihalache și Crina Matei. Ambele seri de gală vor fi prezentate de vedeta Dana Săvuică.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.