Marius Moga şi echipa sa formată din Adda, Liviu Teodorescu, Sorana, What’s up, Shift, Zhao, Amna şi Loredana va susține mâine un concert la la Alba Mall

Îndosariat în: Actualitate |

Super-Concert-la-Alba-Mall„Tabăra de Muzică” organizată de Marius Moga la Alba Iulia, aduce mâine la Alba Mall un super concert.

Tineri talentaţi din echipa sa, care lucrează în aceste zile în studiourile amenajate în complexul comercial, vor urca pe scenă joi, de la ora 20.00,  pentru a susţine un super show în faţa publicului albaiulian.

Artişti precum Adda, Liviu Teodorescu, Sorana, What’s up, Shift, Zhao, Amna şi Loredana Cavasdan vor face ca mall-ul să răsune de muzica lor, iar amfitrionul show-ului va fi nimeni altul decât Marius Moga.

Evenimentul de la Alba Mall poartă marca Taberei de Muzică, ediţia a II-a , organizată în acest an în oraşul natal a lui Marius Moga,  Alba Iulia.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.