Marius Moga și prietenii săi au făcut super show în cea de-a doua seară a Alba Fest 2014

Îndosariat în: Actualitate |

alba-fest-a-doua-searaNume mari din industria muzicii româneşti au urcat aseară pe scena Alba Fest 2014. Aflat în oraşul său natal după 14 ani, Marius Moga a fost emoţionat când a văzut că mii de oameni au cântat împreună cu el şi corul Theotokos din Alba Iulia refrene din hit-urile compuse de el artiştilor din România dar şi celor străini precum Maroon Five.

Smiley, Andra, Adda, Shift, Ştefan Bănică Jr., CRBL, Liviu Teodorescu, Amna, Paula Seling, Alex Velea,  Ruby şi surpriza serii Dan Bitman au făcut super show pe scena Alba Fest. Hituri compuse de Marius Moga şi nu numai au răsunat în toată Alba Iulia de Zilele Oraşului.

Spectacolul a fost prezentat de Cătălin Măruţă şi Marius Moga. De asemenea, toată “nebunia de la Alba Iulia a fost în direct şi pe MTV, cu Vj Oana şi Cabral.

Primarul Mircea Hava, Marius Moga şi Măruţă au fost cei care au dat startul şi unui frumos foc de artificii, admirat de miile de oameni prezenţi în Piaţa Cetăţii.

Pe “barba” lui a plecat în adolescenţă la Bucureşti să ajungă cineva în viaţă, iar sâmbătă, bunica, părinţii, fratele lui Iulian şi iubita sa Bianca, au trăit împreună cu el emoţiile reîntoarcerii acasă, în oraşul natal, unde oamenii au arătat că îl iubesc.

“După atâţia ani de compus, mă bucur că m-am întors în orășelul acesta cu atâția prieteni. Cea mai frumoasă senzaţie este să te întorci acasă şi toată lumea să te iubească”, a declarat Marius Moga.

Emoţiile au fost şi mai copleşitoare în momentul în care Marius a urcat pe scenă împreună cu corul de copii “Theotokos”, din care a făcut şi el parte în copilărie, şi a cântat alături de ei şi de miile de oameni prezenţi refrene ale hiturilor compuse de el . Şi-a dat seama că în ciuda anilor pe care nu i-a petrecut acasă, Alba Iulia nu l-a uitat.

În cadrul spectacolului Marius Moga şi-a aruncat pălăria în public şi a făcut cadou unui băieţel papionul lui.

Distracţia continuă la Alba Iulia. Duminică, ultima zi a festivalului este dedicată folclorului şi muzicii uşoare. Vă prezentăm mai jos programul :

• DUMINICĂ, 1 IUNIE 2014

10:00 –  Urbis Grates: Decernare diplome de excelenţă / Sala Unirii

10:00 –  Cupa Alba Carolina : Concurs internațional de machete statice / Galeria Poarta a III-a

10:30 – Festival de Joacă în Cetatea Copiilor: Jocuri și jucării pentru copii / Platou Palatul Copiilor, Cetatea Alba Carolina

11:00  –  Gala Olimpicilor: Premiere elevi olimpici /  Sala Unirii

12:00 –  Ceremonialul Schimblui de Gardă: Garda Cetății Alba Carolina / Poarta a IV-a – Poarta a III-a

17:00 – Armonia Focului: Spectacol muzică populară (Ansamblul „60 Plus”, Leontina Fărcaş şi „Muguri de Tezaur”, Ansamblul „Augustin Bena”, Mirela Mănescu, Mircea Târziu, Ilie Medrea, Mariana Anghel, Marinela Baba, Ionuț Fulea, Sava Negrean-Brudașcu, prezintă Marinela Baba) / Scena Piața Cetății

20:00 – Ieri şi Azi: Concerte: Marina Florea, Daniel Iordăchioaie, Ileana Șipoteanu, Adrian Daminescu, prezintă Octavian Ursulescu / Scena Piața Cetății

22:00 – Ceremonialul Schimbului de Gardă cu torţe: Garda Cetății Alba Carolina / Poarta a IV-a – Poarta a III-a

La finalul serii o mare parte dintre artişti au urcat pe scenă alături de “Micul Mozart” şi au cântat împreună melodia “După ani şi ani”.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.