„Mărţişor în cărucior” – expoziţie de mărţişoare, broşe şi tablouri realizate de persoanele cu handicap din Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

Centrul de servicii acordate în comunitate „Sfântul Meletie” din Alba Iulia organizează în aceste zile, în centrul comercial Alba Mall, expoziţia „Mărţişor în cărucior”.

Expoziţia cuprinde mărţişoare, broşe şi tablouri cu tematică de primăvară realizate de persoanele cu handicap, beneficiare ale aşezământului social. Expoziţia este şi cu vânzare iar cei interesaţi îşi vor putea achiziţiona un mărţişor „hand made” şi totodată sprijini activităţile persoanelor cu dizabilităţi din cadrul Centrului „Sfântul Meletie”.

„Beneficiarii centrului au realizat în cadrul activităţilor de ergoterapie, mărţişoare din lut, ipsos şi hârtie, precum şi broşe sau tablouri cu tematică de primăvară. Creaţiile lor sunt prezentate în aceste zile în Alba Mall, expoziţia având ca scop promovarea abilităţilor artistice ale persoanelor cu handicap dar şi activitatea aşezământului nostru social” a spus Alexandra Aloman reprezentantul  Centrul social pentru persoane cu handicap „Sfântul Meletie” din Alba Iulia

Aşezământul social „Sfântul Meletie” Alba Iulia este un centru de servicii acordate in comunitate care oferă servicii pentru 40 de persoane cu dizabilităţi. În cadrul centrului sunt oferite gratuit servicii de orientare profesionala, recuperare – ergoterapie si kinetoterapie, socializare, consiliere psihologica, asistenţă şi consiliere sociala pentru persoane cu diferite dizabilităţi. Centrul face parte din reţeaua socială a Asociaţiei Filantropia Ortodoxă Alba Iulia şi funcţionează în parteneriat cu Primăria Municipiului Alba Iulia prin Direcţia de Asistenţă Socială.

Biroul de Presă al Asociaţiei Filantropia Ortodoxă Alba Iulia

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro