Meci caritabil susținut de „U” Cluj pe stadionul Cetate, din Alba Iulia

Îndosariat în: Sport |

u-cluj-student-sport-21-oct-2015„U” Cluj, cea mai iubită formaţie din Ardeal, a fost prezentă miercuri, 21 octombrie, pe Stadionul „Cetate” din Alba Iulia pentru a juca un meci caritabil ale cărui încasări vor fi donate Aşezământului Social „Sf. Vasile cel Mare” din municipiul reşedinţă de judeţ.

„U” Cluj a fost reprezentată de echipa juniorilor A, condusă de Călin Sălajan. Scorul nu a contat, deși vizitatorii au luat meciul în serios. „Este un gest de binefacere, ne-a făcut plăcere să fim prezenți la această acțiune de suflet, un lucru extraordinar pentru copii”, a spus antrenorul Călin Sălăjan.

Au fost puțini spectatori, dar printre ei s-au numărat și copiii de la Așezământul „Sf. Vasile cel Mare” Alba Iulia, care, conduși de părintele Marcel Duda, au încurajat ambele echipe. La final a urmat o poză de grup, cu micuții intercalați printre fotbaliști.

De-a lungul derulării Campionatului Municipal de mini-fotbal au fost strânse fonduri de la echipele participante, banii urmând să fie donați așezământului social albaiulian.

Motivul, o partidă demonstrativă susţinută de fosta prim-divizionară, împotriva selecţionatei Campionatului Municipal de Minifotbal.

Cu acest prilej s-a tras cortina peste a treia ediţie a întrecerii sportive organizată de Primăria Municipiului Alba Iulia, în colaborare cu Asociaţia „Student Sport” Alba Iulia (condusă de Cătălin Costea), partener media fiind ziarul Unirea.

De la ora 17.00 s-a dispută Supercupa respectivei competiţii, între STH (locul 2 în campionat, Arhimar a refuzat) şi „Şase” (câştigătoarea cupei), iar la ora 18.00 va fi festivitatea de premiere.

Studenţii nu sunt la prima iniţiativă de acest gen, în 2013, în Sala Universităţii „1 Decembrie 1918” disputându-se un meci caritabil, încasările, peste 5000 de lei (licitaţie pentru tricourile unor echipe de Liga 1) fiind donate Căminului „Steaua Speranţei”.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.