Mesajul deputatului PSD, Ioan Dîrzu cu prilejul Zile Naționale a României

Îndosariat în: Politică |

Ioan-Dirzu-PSD1 Decembrie reprezintă un moment special în viaţa oricărui român care trăieşte şi simte româneşte. Oriunde ne-am aflat, oricât de greu ne-ar fi uneori, nimic nu poate să ne fure cine suntem, identitatea noastră, cultura şi mai ales sângele românesc.

Astăzi, România are o şansă extraordinară să se dezvolte. Românii au oportunitatea să demonstreze de ce sunt în stare şi împreună să îşi atingă adevăratul potenţial. În calitate de reprezentant în Parlamentul României, rolul meu este să fac tot ce este în puterea mea pentru ca ţara noastră să fie respectată oriunde în lume, iar românii să se simtă mândri de ţara lor. În acest sens oamenii  din Alba ştiu cel mai  bine ce înseamnă să fie mândri  că sunt români. Suntem recunoscuţi oriunde în ţară pentru sentimentul nostru naţional şi îmi doresc ca toţi  românii  să  ştie  că  judeţul  nostru  este  capitala  românismului  şi  a  spiritului  patriotic.  Am învăţat cel mai bine acest lucru de la oamenii din Munţii Apuseni. Sunt un exemplu pentru mine şi îmi doresc ca în acest an o parte din noi să ne gândim la sacrificiile făcute de oamenii din Apuseni de-a lungul timpului pentru păstrarea şi apărarea românismului. În final vreau să vă urez tuturor un 1 Decembrie fericit  în care să simţim şi mai tare mândria de a fi români, dincolo de grijile cotidiene şi mai aproape de sentimentul naţional!

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.