Ministrul Agriculturii, Petre Daea, primit cu entuziasm și colinde la Alba Iulia, unde și-a cumpărat produse tradiționale

Îndosariat în: Actualitate |

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a spus, ast[zi, la Alba Iulia, la a 6-a ediție a programului ”Alege Oaia”, că rezultatele acestei campanii au început să se vadă și a avut satisfacție când, în două supermarketuri, consumatorii au strigat spunând că au cumpărat carne de oaie.

Petre Daea a fost întrebat, joi, la Alba Iulia, când se vor vedea rezultatele campaniei de informare și promovare a cărnii de oaie, el precizând că au început deja să se vadă, iar în supermarketurile comercializează carne proaspătă de ovine.

”Au început să se vadă. Uitați-vă, sunt supermarketuri care deja pregătesc și pun înspre vânzare carne proaspătă de ovine, lucru care nu s-a întâmplat până acum. Am avut momente de satisfacție când am intrat în două supermarketuri din București și consumatorii de acolo strigau la mine spunând că deja au cumpărat carne de oaie. Toți cei care sunt aici, iată că puteți vedea, consumă produsele respective, produse bune, sănătoase, care merită să fie consumate, iar producătorii se simt extraordinar de bine când văd că semenii lor, în calitate de consumatori, apreciază și cumpără acest produs”, a spus Petre Daea.

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, şi-a cumpărat, la Alba Iulia, la caravana „Alege oaia”, mai multe produse tradiționale, între care pâine și brânză, iar apoi a mâncat virșli. El a fost primit cu entuziasm de producători și colindat de către persoane îmbrăcate în port popular.

De asemenea, el i-a întrebat pe crescătorii de ovine dacă știu cum trebuie să urce dealul fără să îi doară spatele. Pentru că nu a primit un răspuns satisfăcător, el le-a arătat apoi cum trebuie să-și țină, la spate, bâta ciobănească.

”Așa merg ciobanii pe deal”, s-a auzit, apoi, vocea unei femei care îl privea pe ministru, iar Petre Daea a ridicat un deget și i-a răspuns: ”Ca să nu te doară coloana”.

În Alba, ministrul Agriculturii a vizitat o fermă de ovine, o unitate de procesare a cărnii și o brutărie.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.