Minor de 17 ani acuzat de tâlhărie, reținut de polițiștii din Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

În noaptea de 27/28.05.2017, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către un bărbat de 32 de ani, din Alba Iulia, cu privire la faptul că, în aceeaşi noapte, a fost agresat de către un tânăr care i-ar fi sustras suma de 20 de lei.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, la scurt timp de la sesizarea faptei, a fost identificat şi reţinut un minor în vârstă de 17 ani, din Alba Iulia, bănuit de comiterea ei.

Se pare că, anterior comiterii faptei, minorul s-a împrietenit cu victima şi au consumat împreună băuturi alcoolice, iar în urma unor discuţii în contradictoriu, între cei doi a avut loc o agresiune, împrejurare în care minorul a deposedat victima de suma de 20 de lei.

Faţă de minor a fost luată măsura reţinerii, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie, iar în cursul zilei de azi, 29 mai, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

FOTO: ARHIVĂ

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro