Minoră de 16 ani reținută de polițiștii din Alba Iulia, după ce a încercat să-i smulgă unei tinere telefonul şi a agresat-o pe o alta

Îndosariat în: Actualitate |

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au documentat activitatea infracțională a unei minore de 16 ani, din Alba Iulia, care este cercetată sub aspectul comiterii infracțiunilor de tentativă de tâlhărie, lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În sarcina acesteia s-a reţinut faptul că, în seara zilei de 28 august, în timp ce se afla într-un parc din Alba Iulia, a încercat, prin violenţă, să-i smulgă telefonul mobil unei tinere şi a agresat-o pe o alta.

Minora este cunoscută cu un comportament violent, iar anterior acestui incident a provocat un scandal în timp ce se afla într-un loc public din municipiul Alba Iulia.

Poliţiştii au luat faţă de ea măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine, 8 septembrie, să o prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro