Minori din Alba Iulia cercetaţi de polițiști după ce au furat din magazine produse în valoare de peste 4.300 de lei

Îndosariat în: Actualitate |

duba-politie-interventie-alba-iuliaPoliţiştii de investigații criminale din Alba Iulia au identificat ieri, 18 noiembrie 2014, patru minori ca fiind persoanele bănuite de comiterea mai multor furturi din societăţi comerciale din municipiu.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că în noaptea de 16/17.11.2014 cei 4 minori, cu vârstă cuprinse între 13 şi 15 ani, au pătruns prin efracţie în 3 societăţi comerciale din municipiul Alba Iulia şi au sustras bani şi bunuri. Prejudiciul a fost estimat de către reprezentanţii societăţilor păgubite la peste 4.300 de lei. Faţă de cei 4 minori cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat. Doi dintre minorii cercetaţi sunt cei care au fost identificaţi la data de 11.11.2014 ca bănuiţi de comiterea, în perioada 31.10 – 10.11.0214, a 4 furturi din societăţi comerciale prin care au cauzat un prejudiciu în valoare de 1.600 de lei”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

Cercetările continuă.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.