Mira Caffe Lounge din Alba Iulia oferă în fiecare marţi şi vineri seri de karaoke

Îndosariat în: Monden |

Mira-Caffe-Lounge-KaraokeCel mai nou local de distracţie din Alba Iulia, Mira Caffe Lounge, organizează în fiecare zi de marţi şi vineri, de la ora 22.00, Karaoke Party. Dacă ai o voce demnă de invidiat, dacă crezi că poţi deveni “Vocea României” sau chiar dacă nu ai ţinut niciodată microfonul în mână, organizatorii te invită la petrecere, pentru că la Mira Caffe Lounge pe primul loc este distracţia.

Cel care se va ocupa de atmosferă este Robert, solistul trupei The Puzzles, care a pregătit deja microfoanele şi negative din plin pentru toţi cei cu chef de distracţie.

“La Mira Caffe Lounge nu doar că poţi deveni Star, dar îţi poţi face şi o mulţime de fani. Noi punem la dispoziţie tot ce e necesar în materie de Karaoke, voi strângeţi gaşca de prieteni şi veniţi cu chef de show şi voie bună! Intrarea este liberă!”, transmit organizatorii.

Localul se află în zona Stadion Cetate, pe strada Republicii, lângă OMV, în clădirea din sticlă. Şi pentru ca seara să fie perfectă, iar tu cu prietenii tăi să fiţi siguri că veţi avea o masă rezervată, organizatorii pun la dispoziţie numărul de telefon 0753670619.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.