Mircea Hava nu va mai face publice proiectele primăriei Alba Iulia deoarece consideră că liberalii își arogă meritele realizării acestora

Îndosariat în: Politică |

mircea-hava-pdlLiderii PDL Alba își arată tot mai des nemulțumirea față de modul în care unii (sau unul) dintre reprezentanții conducerii liberale din județ au ales să se remarce ”lăudându-se cu proiecte inițiate sau demarate de alții”.

De această dată a fost rândul primarului Mircea Hava să reacționeze după un comunicat de presă transmis spre publicare de PNL Alba, în care proiectul construirii Sălii Polivalente era revendicat de consilierii locali liberali ca fiind ”una dintre cele mai importante promisiuni către cetățeni”.

Mi se pare strigător la cer să spui așa ceva despre un lucru la care nu te-ai gândit niciodată. Mai nou văd că eu sunt cel care se raliază la ideile consilierilor liberali. Este o minciună gogonată! Am crezut că totuși există o implicare, dar asta dovedește că acești oameni ai marilor proiecte s-au obișnuit deja să se agațe de câte ceva. Mai avem acum de tăiat o panglică în Cetate și nu m-aș mira să vină să spună că proiectul este de fapt al lor, după ce – așa cum vă amintiți – tot timpul au fost împotrivă, ba chiar s-au legat cu lanțuri de copaci și s-au așezat în fața escavatorului la începutul lucrărilor”, a spus primarul Hava.

Mai în glumă, mai în serios, acesta a completat că nu va mai vorbi despre proiectele administrației locale: ”Nu vă mai spun nimic pentru că mâine vine domnul Roman și o să spună că el a făcut. Fac, și când e gata vă anunț!”.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.