Consilierul local PD-L Mircea Ludoșan și-a prezentat demisia din CL Alba Iulia

Îndosariat în: Administrație |

Consilierul local PDL Mircea Ludoșan și-a anunțat astăzi demisia din CL Alba Iulia. Acesta a precizat că decizia sa nu are nicio motivație politică.

Prezența mea în Consiliul local a fost o experiență interesantă pe care însă nu o mai pot continua datorită atribuțiilor profesionale care îmi ocupă foarte mult timp. Am decis că este mai corect să las pe următorul de pe listă care poate să-și dedice mai mult timp Consiliului Local”, a spus Ludoșan care este medic ginecolog. Acesta va fi înlocuit cu următorul de pe lista de consilieri PDL – Monica Onețiu, asistent șef la Spitalul Județean Alba Iulia. Mircea Ludoșan este al doilea consilier PDL care își depune demisia din motive personale. Recent, dr. Aurel Crișan, șeful Unității de Primiri Urgențe Alba a demisionat, motivând că dorește să dedice mai mult timp profesiei sale. Acesta a fost înlocuit cu fostul ofițer MAI Gheorghe Iancu, care a depus astăzi jurământul.

FOTO: ARHIVĂ

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.