Mișcarea Noua Dreaptă a organizat astăzi la Alba Iulia un miting împotriva regionalizării României

Îndosariat în: Politică |

miting-anti-regionalizare-noua-dreapta-la-alba-iuliaAprizimativ 30 de membrii ai miscării Noua Dreaptă, filiala Alba Iulia, în frunte cu președintele organizației Tudor Ionescu, au mărșăluit pe străzile din municipiul Alba Iulia scandând lozinci naționaliste și anti regionalizare. Manifestarea s-a desfășurat pașnic și a fost supravegheată pe tot parcursul de forțele de ordine.

Acțiunea reprezintă un protest public împotriva regionalizării şi a primit aprobarea autorităţilor pentru desfăşurarea unui marş pe traseul str. Decebal (parcare Renel), str. Mihai Viteazul, Piaţa Tricolorului, str. Nicolae Iorga, Bd. Transilvaniei, Bd, Revoluţiei, str. Colşca şi retur.

Tinerii manifestanți țineau, pe lângă steagurile cu însemnsele mișcării Noua Dreaptă, un imens drapel tricolor și scandau sloganuri precum:

“Limba română, singura stăpână!”

“Traiască, Ardealul, Moldova și Țara Românească!”

“Basarabia, pământ românesc!”

“Harghita și Covasna, pământ românesc!”

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Un răspuns pentru Mișcarea Noua Dreaptă a organizat astăzi la Alba Iulia un miting împotriva regionalizării României

  1. Mitingul din Alba Iulia din 22 sepembrie,a fost impotriva actualei clase politice, corupte, incompetente si perfide. Rosia Montana este esenta actualei clase politice corupte.Regretapibil ca presa si unii jurnalisi de la nivel local si national se lasa corupti si sint la fel de necinstiti ca politicieni. Este necesara o noua revolutie care sa schimbe intreaga clasa politica de la nivel local pina la nivel national. Sint parlamentari si primari care nu au fost schimbati de la revolutie pina in prezent. EXEMPLU;deputat Atanisiu’ deputat Peres primar Alba Iulia HAVA. Desi primarul Hava si Atanasiu au dosare politice se amina cercetarea lor. Tara nu este guvernata ,coruptia a crescut dupa intrarea in Uniunea Europeana, incompetenta in guvernare s-a generalizat. ATENTIE ROMANI!

    marina bucur
    23.09.2013 la 12:35
    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.