Miting electoral al Alianţei PSD-UNPR-PC la Alba Iulia

Îndosariat în: Politică |

miting-electoral-psd-pc-unprSute de membrii și simpatizanţi ai Alianţei PSD-UNPR-PC din județul Alba s-au întâlnit astăzi, la ora 17.00 în faţa Sucursalei de Distribuţie a Energiei Electrice Alba pentru un miting electoral, în vederea alegerilor europarlamentare de duminică, 25 mai.

Aceştia au plecat de pe strada Nicolae Bălcescu, spre Prefectura Alba, magazinul Unirea, Calea Moţilor, Bulevardul Horea, strada Cloşca, Bulevardul Transilvaniei, urmând ca la ora 18.00 să ajungă la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia. Mândri că sunt români, pe tot parcursul drumului, în boxele din maşini se aude cântecul popular, „Doamne ocroteşte-i pe români”, dar şi „Votaţi Alianţa PSD-UNPR-PC”. De altfel, acesta este singurul marş electoral, organizat în judeţ, pentru alegerile din 25 mai.

Printre manifestanţi se află preşedintele PSD Alba, Ioan Dîrzu, deputaţii Călin Potor şi Mihai Sturzu, preşedintele PSD Alba Iulia, Ovidiu Jidveian, preşedintele TSD Alba, Bogdan Medrea, candidatul la europarlamentare, Victor Negrescu, Dorin Sandea, Marcela Dărămuş, Mihaela Mih Dehelean şi alţi membri cu funcţii în partid.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.