Modalitățile de plată a taxelor și impozitelor locale în Alba Iulia

Îndosariat în: Administrație |

Reprezentanții Primăriei Alba Iulia reamintesc modalităţile de plată pentru taxele şi impozitele locale precizând că în ultima şedinţă de Consiliu s-a decis ca orice contribuabil care-şi plăteşte restanţele avute la data de 31.12.2012, inclusiv amenzi, în perioada 1.03.2013 – 30.04.2013 va fi scutit de majorări şi penalităţi de întârziere la data plăţii.

Taxele și impozitele se pot achita prin: *Plata electronică cu cardul prin intermediul ghişeului virtual de plăţi www.ghiseul.ro; *Plata electronică folosind servicii de internet banking; *Ordin de plată la bancă (C.U.I. 4562923); *Plata prin mandat poştal; *Plata cu cardul (POS) la sediul Direcţiei Venituri; *Plata în numerar la sediul Direcţiei Venituri.

Informaţiile şi obligaţiile de plată personale pot fi obţinute online, accesând portalul primăriei https://extranet.apulum.ro

Pentru cei care doresc să folosească sistemul electronic vă oferim un set de instrucţiuni utile pentru obţinerea unui cont de utilizator al portalului. Iată mai jos paşii pe care trebuie să-i urmaţi:

– din secţiunea “Doresc cont” a portalului solicitaţi crearea unui cont
– trimiteţi electronic solicitarea
– confirmaţi adresa de email
– vă prezentaţi la sediul Primăriei, Calea Moţilor, Nr. 5A, Biroul Informatică (camera 20), cu actul de identitate, pentru activarea contului si furnizarea parolei. În cazul persoanelor juridice, suplimentar, este necesar sa prezentaţi o copie după certificatul de înmatriculare al firmei şi o împuternicire.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.