Momente emoționante pentru studenți și profesori, la parada Promoției 2017 a Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

Sute de proaspeți absolvenți ai Uniiversitatății „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia au participat astăzi, 2 iunie 2017, la parada absolvenților și festivitatea de absolvire a Promoției 2017.

Aceștia s-au reunit de dimineață la Casa de Cultură a Studenților, de unde au defilat spre Piața Cetății din Alba Iulia, intonând “Gaudeamus igitur” (“Să ne bucurăm, așadar”).

La Poarta a III-a absolvenții au fost întâmpinați de Garda Cetății, cu onor și sunete de tobe.

În prezenţa Conducerii şi a Senatului UAB, a invitaţilor oficiali şi a întregului corp profesoral în frunte cu rectorul Daniel Breaz, ceremonia de absolvire a unei noi promoţii a Universităţii „1 Decembrie 1918″ Alba Iulia nu a fost lipsită de emoții. Absolvenții au primit din partea tuturor un gând bun și urări de succes în cariera profesională.

La finalul ceremoniei, Daniel Breaz i-a declarat absolvenți, iar studenții și masteranzii au îndeplinit tradiționalul ritual de a-și arunca tocile spre cer.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro