Moș Nicolae sărbătorit de micuții de la Grădinița „Dumbrava minunată” din Alba Iulia

Îndosariat în: Învățământ-Cultură |

mos-nicolae-serbare-gradinita-dumbrava-minunata-2014Peste 300 de preșcolari ai Grădiniței „Dumbrava minunată” l-au sărbătorit astăzi pe Moș Nicolae.

Potrivit purtătorului de cuvânt al unității preșcolare, Alina Nicola, micuții au învățat despre Sfântul Nicolae, au aflat despre tradițiile și obiceiurile românești cu ocazia sărbătorilor de iarnă, au colindat și au realizat diverse colaje și picturi.  La finalul activității, fiecare grupă a primit daruri de Moș Nicolae, parte din sponsorizările grădiniței și o parte de la părinți. De asemenea, până la venirea vacanței de iarnă, la grădinița condusă de directoarea Aurora Vârtei vor mai avea loc diverse activități realizate în parteneriat cu Seminarul Teologic Ortodox ”Sfântul Simion Ștefan”. Astfel, studenții îi vor învăța pe preșcolari despre icoane, vor colinda împreună și vor spune povești religioase, iar prin colaborarea cu Parohia „Dealul Furcilor”, preotul Sebastian Țandea le va vorbi copiilor despre „Nașterea Domnului” și va organiza strângeri de fonduri pentru copiii bolnavi.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.