Motocicliștii de la Apulum Bikers au adus zâmbete și bună dispoziție copiilor de la Centrul „Sfâna Maria” din Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, membrii Asociației Apulum BIKERS Alba Iulia au desfășurat ieri, 31 mai 2017, în spatiile Ryma, o serie de activități pregătite pentru a aduce multe zâmbete și bună dispoziție copiilor înscriși la Centrul de consiliere și sprijin pentru părinți și copii “Sf. Maria” din Alba Iulia.

Motocicliștii din asociație care au participat la această acțiune, împreună cu angajații centrului de sprijin, au pregătit mai multe activități  pentru copii: întreceri sportive, concursuri distractive, desene pe asfalt, face painting, coafura pentru fete și multe alte surprize care să le facă copiilor o zi de neuitat.

Astfel într-un decor minunat, copiii, împărțiți pe categorii de vârsta (de la 6-10 ani si 11-14 ani) au participat la întreceri ca “fuga cu cartoful în lingură”, “trasul frânghiei”, “alergare rapidă”, “au desenat pe aleea de acces în spatiile Ryma, au dansat “Dansul Bucuriei” și pentru că au fost fascinați de motociclete au avut parte chiar și de o “ședință foto pe motoare”.

Ei s-au bucurat de spațiul de joacă amenajat în incinta Ryma, cei mici au avut parte de pictură pe față (face painting), iar cei mari de un mini-meci de fotbal împreună cu motocicliștii prezenți la eveniment. După câteva ore de joacă si distracție, copiii au servit dulciuri, suc și înghețată.

La finalul manifestării, membrii Apulum Bikers au premiat câștigătorii la concursurile organizate și au acordat  diplome personalizate pentru toți  copiii participanți la acest eveniment , dedicat zilei de 1 Iunie, în prezenta angajaților, a voluntarilor centrului “Sf Maria” și a părințiilor copiilor.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro