Muzeul Unirii din Alba Iulia vine în întâmpinarea săptămânii „Școala Altfel” şi îşi modifică programul de vizitare

Îndosariat în: Actualitate |

muzeul-unirii-alba-iuliaAstfel, cei care doresc să viziteze muzeul vor putea face asta toată săptămâna, la program normal. Dacă până acum în ziua de luni muzeul nu avea program de vizitare, acesta fiind închis, în săptămâna “Şcoala Altfel” instituţia îşi deschide porţile pentru toţi cei care doresc să facă un tur printre rafturile pline de istorie. Preţul unui bilet de vizitare a muzeului este de 4 lei iar intrarea în Sala Unirii este liberă.

“Luni, 7 aprilie 2014, Muzeul Naţional al Unirii Alba Iulia va avea un program normal de vizitare, fiind deschis între orele 10-17.00. Conducerea muzeului albaiulian a luat această decizie deoarece luni debutează săptămâna “Şcoala Altfel”.  De precizat că preţul de intrare în muzeu pentru elevi este de 4 lei, iar intrarea în Sala Unirii este liberă”, au transmis reprezentanţii muzeului.

FOTO: ARHIVĂ

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.