Natalia Olteanu și Tudor Mărginean aleși Miss și Mister Boboc 2016, la Colegiul Național „HCC” din Alba Iulia

Îndosariat în: Monden |

balul-bobocilor-hcc-alba-iulia-2016Colegiul Național „HCC” din Alba Iulia și-a desemnat, în cursul serii de ieri, câștigătorii Balului Bobocilor 2016. Titlurile de Miss și Mister au fost câștigate în acest an de Natalia Olteanu și Tudor Mărginean, care vor reprezenta cu mândrie generația clasei a IX-a, iar premiile de Popularitate au ajuns la Amalia Todescu și Tudor Fulea.

Pentru mult râvnitele titluri s-au luptat, vineri seara, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, opt perechi de boboci. Tema balului în acest an a fost ”HCC Kingdom”, astfel că cei prezenți au avut ocazia să-i vadă în lumina reflectoarelor pe tinerii liceeni costumați în prinți și prințese.

Cei 16 pretendenți la trofee au avut trecut prin mai multe probe de foc, printre care de cultură generală, la care majoritatea s-au descurcat surprinzător de bine, de dans și surpriză, o probă care i-a cam pus în dificultate pe unii dintre ei. Aceștia au trebuit să defileze cu o carte pe cap, galant, așa cum o făceau prinții și prințesele cu mult timp în urmă.

Lupta a fost strânsă și la fiecare probă bobocii au încercat să se impună atât prin creativitate cât și prin inteligență și talent, însă, la final, doar doi au reușit să cucerească juriul și să demonstreze că merită titlurile de Miss și Mister Boboc 2016. Ei sunt Natalia Olteanu și Tudor Mărginean.

În urma concursului organizat pe internet, Luminița Trif și Tudor Fulea au fost desemnaţi Miss şi Mister Boboc 2016 Ziarul Unirea, fiind cei mai votaţi boboci de către internauţi. Ei au primit un premiu în bani din partea ziarului.

Totodată, la acest bal, Roman`s Fast Food a oferit două premii de popularitate. Ele au ajuns la Ghiura Andreea și Fulea Tudor.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.